V KONGRESNEM CENTRU CAMINO LAHKO NAJAMETE TUDI

SEJNE SOBE

MANJŠE SESTANKE

V Kongresnem centru Camino nudimo več sejnih sob, ki so primerne za izvedbo manjših sestankov ali bolj intimnih dogodkov. Vse sejne sobe so opremljene z najsodobnejšo opremo ter udobnimi sedeži.

SOBA A

Soba A je popolna za manjše, bolj intimne sestanke ali srečanja. Soba sprejme do 18 oseb. Opremljena je po zadnjih tehnoloških standardih – od visokoločljivostne televizije do BOSE zvočnega sistema in enostavno povezljivostjo. Občutite udobje premišljene zasnove, ki kar vabi k odlični pogostitvi, ki vam jo nudimo v kombinaciji z restavracijo Camino. Soba A se nahaja v pritličju Hotela A.

KONFERENČNE DVORANE

Naša zasnova in tehnologija vam omogočata, da dosežete največje potenciale vaših sestankov, predstavitev in konferenc.

KULINARIČNA PONUDBA

V kombinaciji z restavracijo Camino vam nudimo pogostitev po vaših željah s široko ponudbo hrane in pijače.

PRENOČIŠČA

Brez težav pri nas izvedete večdnevne dogodke, saj vam v Hotelu A ponujamo možnost prenočitve.

NAJSODOBNEJŠA OPREMA

Sejne sobe so opremljene s televizorji z visoko ločljivostjo, zvočnimi sistemi BOSE, izredno udobnimi stoli, flipcharti in imajo izjemne akustične lastnosti. Nudijo vse za kakovostno izvedbo sestankov.

SESTANKI VISOKE KAKOVOSTI

Kongresni center Camino je prostor kjer smo pomislili tudi na najmanjše podrobnosti, seveda z mislijo na vas in vaše želje. Nepričakovan telefonski klic? Vse sejne sobe imajo možen izhod na sončno teraso ter predprostor, kjer lahko nemoteče opravite tudi telefonske pogovore.

Pogostitve v Kongresnem centru Camino