DOBRODOŠLI V KONGRESNEM CENTRU CAMINO

Odkrijte vrhunec sodobnih in sofisticiranih konferenčnih prostorov. Zasnovani z neprimerljivim prizadevanjem za odličnost, naši konferenčni prostori preoblikujejo umetnost produktivnega sodelovanja. Stopite v okolje, kjer se udobje, tehnologija in estetika brezhibno prepletajo ter ustvarjajo vzdušje, ki spodbuja ustvarjalnost in inovacije.

ZASEBNI DOGODKI

Rojstni dan. Obletnica poroke. Zaročno ali poročno slavje. Druženje s prijatelji.

Številne priložnosti v življenju so vredne posebne obeležitve.

Skupaj z našo restavracijo Camino in Hotelom A vam omogočamo vse na enem mestu (prostor, oprema, prenočitve, kulinarika) za organizacijo in izvedbo vašega zasebnega dogodka.

Želimo si, da nove spomine ustvarjate skupaj z nami.

Zaupajte nam svoje želje in potrudili se bomo, da jih skupaj z vami uresničimo.

POSLOVNI DOGODKI

Konferenca. Letni zaključek. Predstavitev novega izdelka ali storitve. Sejem. Kongres. Srečanje poslovnih partnerjev. Priprave športnikov.

Ne glede na namen, v Kongresnem centru Camino vam nudimo vse kar potrebujete za organizacijo vrhunskega eno ali večdnevnega dogodka.

Nudimo vam najem velike konferenčne dvorane Camino in sejnih sob z najbolj sodobno tehnično opremo, v kombinaciji z restavracijo Camino in Hotelom A pa tudi možnost kakovostnih prenočišč in kulinarične pogostitve.

Zavedamo se, da je vsak dogodek svojstven in unikaten, zato vsako ponudbo prilagodimo glede na vaše potrebe in specifike.

VRHUNSKO UDOBJE

Sedite na izredno udobne in ergonomske stole, ki zagotavljajo popolno ravnovesje podpore in sprostitve, kar omogoča ure neprekinjene koncentracije med vašimi sestanki. Konferenčne dvorane omogočajo več različnih postavitev stolov (kino, šolski, ribja kost, U-postavitev) za vse do 130 ljudi.

BREZHIBNA AKUSTIKA

Naši premišljeni konferenčni prostori so zasnovani tako, da zagotavljajo najboljšo akustiko, kar omogoča, da so vaše razprave in predstavitve slišane z absolutno jasnostjo. Prav tako so prostori opremljeni z najsodobnejšimi zvočnimi sistemi BOSE, ki poskrbijo, da vsaka beseda resonira s preciznostjo.

KRISTALNA SLIKA

Zavedamo se, da lahko klasični projektorji s slabšo vidljivostjo in svetlostjo poslabšajo kvaliteto vaših predstavitev. Naši veliki zasloni oz. videowall prinašajo živo sliko z visoko ločljivostjo, ki bo očarala vaše občinstvo ter omogočila, da vaše ideje zaživijo v osupljivi jasnosti.

PREMIŠLJENA ZASNOVA

Izberite med nizom premišljeno zasnovanih konferenčnih prostorov, ki segajo od intimnih nastavitev za manjše sestanke do naše velike, prostorne dvorane za večje dogodke, ki sprejme do 140 oseb. Vsi prostori omogočajo tudi izhod na teraso in predprostor, kjer boste lahko nemoteče opravili tudi telefonske pogovore ali se neformalno podružili.

VRHUNSKA TEHNOLOGIJA

Vse dvorane so opremljene z najsodobnejšo tehnično opremo, mikrofoni, ozvočenjem, hitrim brezžičnim internetom ter flipcharti. Skratka z vsem kar potrebujete za kakovostno izvedbo dogodka.

KONFERENČNE DVORANE

Naša zasnova in tehnologija vam omogočata, da dosežete največje potenciale vaših sestankov, predstavitev in konferenc.

KULINARIČNA PONUDBA

V kombinaciji z restavracijo Camino vam nudimo pogostitev po vaših željah s široko ponudbo hrane in pijače.

PRENOČIŠČA

Brez težav pri nas izvedete večdnevne dogodke, saj vam v Hotelu A ponujamo možnost prenočitve.

+386 41 300 850

sales@hotel-a.si

Mala pirešica 20, 3301 Petrovče

KONFERENČNA DVORANA V HOTELU A

Del Kongresnega centra Camino je tudi konferenčna dvorana, ki se nahaja v Hotelu A. Dvorana sprejme do 50 ljudi v kino postavitvi. Opremljena je z oblazinjenimi sedeži, ki omogočajo izredno udobno sedenje tudi dlje časa. Za kristalno jasne predstavitve ponujamo uporabo 65 palčne visokoločljivostne televizije znamke Sony. Za brezhiben zvok pa bo poskrbel zvočni sistem BOSE.