POROČNA PRAVLJICA V CAMINU

Naj se naš očarljiv restavracijski prostor prelevi v pravljico za najlepši dan vašega življenja. Naša predanost temu, da vsaka podrobnost odraža vašo edinstveno vizijo, je tisto kar ločuje naša poročna praznovanja. Vaša poroka je edinstvena zgodba in mi smo tu, da jo za vas napišemo. S prilagodljivim pristopom in pozornostjo do vsake podrobnosti, ustvarjamo poročne pogostitve, ki odražajo vaš stil, osebnost in želje.

Restavracija Camino

PROSTOR, KI NAVDIHUJE

Naša restavracija se ponaša z izjemno sofisticirano in vabljivo notranjo opremo ter arhitekturo, ki je popolna za poročne pogostitve. Vsak kotiček je skrbno načrtovan, da ustvari vzdušje elegance in udobja. Poročna slavja se bodo odvijala pod streho, zato vam slabo vreme ne more pokvariti vašega poročnega dneva.

Poroke Camino

Nepozabno kulinarično doživetje

V restavraciji Camino sledimo filozofiji kakovostne postrežbe. Upoštevamo koncept, ki temelji na sledljivosti surovin, saj sodelujemo direktno s pridelovalci, tako lokalnimi, regijskimi, kot mednarodnimi. Doslednost tako pri kakovosti in sledljivosti surovin, kot vrhunskost opreme in same priprave hrane omogočajo vsakemu gostu kulinarično doživetje, ki naslavlja vse čute in ustvarja spomine.

Povabimo vas, da sanjarite tudi onkraj standardne ponudbe. Naša predana ekipa se veseli, da vaše kulinarične vizije uresniči skozi personalizirane ponudbe, ki se ujemajo z vašimi željami. Imate prehranske preference ali kulinarične želje? V restavraciji Camino smo na voljo, da vam izdelavo prilagojene menije, ki odražajo vaše želje. Kulinarična ponudba po vaši meri.

Možnost prenočišč

Da bo vaše praznovanje potekalo popolnoma brez skrbi, vam v kombinaciji s Hotelom A uredimo tudi prenočišča. Hotel je zasnovan po zadnjih hotelskih smernicah, navdušila pa vas bo tudi izredno prefinjena in moderna arhitektura. Vse sobe imajo antialergenska lesena tla, unikatne stenske poslikave, ekskluzivno kopalniško opremo Gessi in pametne televizije Samsung. V sobah so na voljo tudi minibar, telefon, kopalnica s kadjo ali prho, sušilec za lase, vrhunska hotelska kozmetika,…

PONUDBA

ALL inclusive poročni paket

62na osebo
  • Najem prostora
  • Dobrodošlica s kozarcem penine, sokom ali vodo
  • Štirihodni poročni meni, ki ga oblikujemo skupaj glede na vaše želje
  • Poročna torta izdelana v naši hišni slaščičarni
  • Polnočno okrepčilo
  • Možnost vašega benda ali DJ-a
  • Postavitev svečanega omizja prilagodimo vašim željam